▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


3 dages ferie i Danmarks hyggeligste handelsby

Har du lyst til at blive lidt længere i det sydfynske, er der selvfølgelig mulighed for at nå en del. Best Western Plus Hotel Svendborgs 3 dages ferie er inkl. cykelleje, så der er ingen undskyldninger for ikke at komme rundt til de forskellige seværdigheder.

Selv om vi er glade for og stolte over vores køkken, ved vi dog, at der er mange andre spisesteder i Svendborg og omegn, der med god grund er berømte for deres gode mad. Der er derfor ikke inkluderet pension i prisen på vores 3 dages ferietilbud.

Når du er på tur, kan du jo lade tilfældighederne råde og holde ind ved nærmeste spisested når sulten melder sig. Der er naturligvis også mulighed for at spise på Best Western Plus Hotel Svendborg, hvis ikke du har lyst til at bevæge dig ud i byen.

3 dages ferie på Best Western Plus Hotel Svendborg

Prisen er inklusiv
- 3 overnatninger
- Morgenbuffet
- Cykelleje

Pris pr. person i dobbeltværelse DKK 1.425,00

(børn under 12 år ½ pris)
Enkeltværelsestillæg DKK 200,- pr. nat

Book dit ophold

Udfyld felterne og start din booking på hotellet.

 

Best Western Plus Hotel Svendborgs 3 dages ferie tilbydes året rundt. Vores personale er gerne behjælpelig med forslag til seværdigheder, kulturelle tilbud samt aktivitetsmuligheder i det tidsrum, hvor De har planlagt et ophold på hotellet.


Cykelruter i byen

Undervejs på cykelturen i Svendborg og Sydfyn, får du oplevelser for alle sanser. Langs kysterne, gennem skovene, over marker er der udsigt til Det Sydfynske Øhav, og duften af Svendborgsund og årstidens planteliv gør cykelturen til en unik oplevelse. Samtidig bliver du hele tiden fristet af vejboderne, der ligger på vejen. Her kan du smage på de lokale råvarer.

Se cykelruter her


Svendborg gågade

Svendborg er en unik kombination af by, gågader, havn og vand, som vi er stolte af at kunne tilbyde vores gæster. Hyggen er i det Sydfynske!


Best Western Plus Hotel Svendborg værelse

 Cykelleje Svendborg

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

 

Cittaflow Svendborg BW Plus Hotel Svendborg er Cittaslow certifikeret.

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.